Agenda seizoen 2015/2016

 Datum Activiteit Omschrijving 
 11 november 2017 Openingsavond "Mutsenbal"  Traditioneelgetrouw de bekendmaking van onze nieuwe Prins, Page en Opper. Dit jaar is deze avond in een geheel nieuw jasje gestoken. Minder formaliteiten en meer feest en muziek. De bekendmaking zal al plaatsvinden om 22.00 uur...wees op tijd! De openingspolonaise zal om 22.30 uur ingezet worden met aansluiten een feest- en dansavond.
6 & 7 januari 2018
Lotenverkoop en rondbrengen Gaanderskrant

Een jaarlijks terugkerend fenomeen van de vereniging. Deur aan deur worden de Gaanderskranten bij u langsgebracht. Tevens proberen de Raad van Elf leden zoveel mogelijk loten te verkopen. Dit geld komt volledig ten goede van de Ouderen-Jongeren middag,  kindercarnaval en andere activiteiten. Dit jaar dus niet direct na de jaarwisseling maar een week later!

 

20 januari 2018 Gaanders Bierstübe

Inmiddels een bekend terugkerend feest van onze vereniging! Lederhosen, dirndl, bierpullen en gezellige muziek maken deze avond compleet. Houd de website en de Dorpsketting in de gaten voor meer informatie over o.a. de inschrijving.

 

10 februari 2018 Gemeentehuis, carnavalsoptocht en straatcarnaval

Net zoals ierder jaar ontvangt de Heerser van het Gaandriaanse rijk de hamer uit handen van de Burgemeester. Het gemeentehuis van Leidschendam is druk bezet door Raad van Elf uit Stompwijk én Leidschendam. Aansluitend gaan biede verenigingen met mooie praalwagens mee in de optocht van Leidschendam. Aansluitend volgt de optocht door Stompwijk waarna de ontlading plaatsvindt op het straatcarnaval aan de Meerlaan.

10 februari 2018 Gekostumeerd bal

In de avond gaan de deuren van Het Blesse Paard open voor het gekostumeerd bal. Al verschillende jaren achter elkaar uitverkocht...wees er dus snel bij! Tijdens het straatcarnaval zijn de kaarten in de voorverkoop.

 

11 februari 2018 Carnavalsviering Sint Laurentiuskerk en vanaf 15:30 uur een gezellige carnavalsmiddag in Het Blesse Paard samen met de Old Princess in Harmony

De Oud-Prinsen organiseren voor iedereen die dit graag bij wil wonen een prachtige carnavalsviering. Ook zingen zij een aantal mooie liederen. Zeker de moeite waard om mee te maken!

 

13 februari 2018 Slotavond Dit jaar weer net als vorig seizoen een gezellige avond! De laatste avond van dit seizoen kan iedereen een hapje mee eten alvorens het laatste optreden van onze Prins, Page en Opper.
10 maart 2018 Hollandse avond Een gezelige afsluiting van het seizoen, met leuke muziek. Nog één keer groot feest.

 

 

Agenda seizoen 2020/2021

 Datum Activiteit Omschrijving 
     
 

 Helaas, in verband met het Covid 19 virus, kan er geen enkele activiteit georganiseerd worden.

Wij hebben er uiteraard begrip voor en als we ons allemaal aan de maatregelen houden, krijgen we het virus er wel onder.

 

 11 september 2021 Zomercarnaval

Omdat het hele carnavalsseizoen 2020/2021 "in het water is gevallen" door het Coronavirus, hopen wij op 11 september weer een spetterend, knallend, super Zomercarnaval te organiseren.

Mits uiteraard het Coronavirus onder controle is. We houden u op de hoogte!

   

 

   

 

   

 

 

   

 

   

 

   

 

   

 

 

 

 

   

 

 

TOP