Agenda seizoen 2017/2018

 Datum Activiteit Omschrijving 
 11 november 2017 Openingsavond "Mutsenbal"  Traditioneelgetrouw de bekendmaking van onze nieuwe Prins, Page en Opper. Om 22.00 uur gaat duidelijk worden wie de nieuwe Prins, Page en Opper zijn..wees op tijd!  Om 22.30 begint de eerste polonaise met aansluitend een dans- en feestavond. Locatie; De Bles in Stompwijk
 6 & 7 januari 2018
Lotenverkoop en rondbrengen Gaanderskrant

Een jaarlijks terugkerend fenomeen van de vereniging. Deur aan deur worden de Gaanderskranten bij u langsgebracht. Tevens proberen de Raad van Elf leden zoveel mogelijk loten te verkopen. Dit geld komt volledig ten goede van de Ouderen-Jongeren middag, kindercarnaval en andere activiteiten.

20 januari 2018 Gaanders Bierstübe

Inmiddels een bekend terugkerend feest van onze vereniging! Lederhosen, dirndl, bierpullen en gezellige muziek maken deze avond compleet.De inschrijving voor leden start op 15 december 2017. Elk lid mag 1 niet lid inschrijven. De leden betalen € 10,-- voor het eten en hebben gratis entree. De niet-leden betalen € 15,-- entree en € 10,-- voor het eten. Locatie: De Bles in Stompwijk

10 februari 2018 Gemeentehuis, carnavalsoptocht en straatcarnaval

Net zoals ierder jaar ontvangt de Heerser van het Gaandriaanse rijk de hamer uit handen van de Burgemeester. Het gemeentehuis van Leidschendam is druk bezet door Raad van Elf uit Stompwijk én Leidschendam. Aansluitend gaan beide verenigingen met mooie praalwagens mee in de optocht van Leidschendam. Aansluitend volgt de optocht door Stompwijk waarna de ontlading plaatsvindt op het straatcarnaval aan de Meerlaan.

10 februari 2018 Gekostumeerd bal

In de avond gaan de deuren van De Bles open voor het gekostumeerd bal. Al verschillende jaren achter elkaar uitverkocht...wees er dus snel bij! Tijdens het straatcarnaval zijn de kaarten in de voorverkoop.

11 februari 2018 Carnavalsviering Sint Laurentiuskerk en vanaf 15:30 uur een gezellige carnavalsmiddag in Het Blesse Paard samen met de Old Princess in Harmony

De Oud-Prinsen organiseren voor iedereen die dit graag bij wil wonen een prachtige carnavalsviering. Ook zingen zij een aantal mooie liederen. Zeker de moeite waard om mee te maken! 

13 februari 2018 Slotavond Vanavond het laatste optreden van de prins, page en opper. Hier aan voorafgaand is er de mogelijkheid om lekker iets te eten. Locatie: De Bles.
10 maart 2018 Hollandse avond

Hollandse avond, leuke muziek, één groot feest! We vieren het in De Bles.

 

 

 

TOP