Seizoen 2021/2022

 

Bekendmaking nieuwe Prins en Page op 6 november.

Op 6 november aanstaande, is de eerste, echte officiële carnavalsavond van dit nieuwe seizoen. Dit jaar gaan we het eens anders doen. Er is nu ook een mogelijkheid om deel te nemen aan een buffet in De Bles. Je komt dan tussen 17.30 en 18.00 naar De  Bles, waar het buffet om 18.30 uur begint. Tijdens dit buffet worden de nieuwe Prins, Page en Opper bekend gemaakt. Om 20.00 uur gaan de tafels en stoelen aan de kant en kunnen de feestvierders die niet meedoen met het buffet ook naar binnen komen om een mooi feestje te bouwen!

Er is een optreden van Marco Kraats en DJ Niels en Leander zullen de hele avond draaien. In verband met, de nu nog geldende Coronaregels, zal de avond tot 24.00 uur duren. 

Omdat ook iedereen nog geregistreerd moet worden, zullen er weer tickets nodig zijn. Alle leden krijgen deze week een mail, waarin ze de gratis tickets kunnen bestellen en zich gelijk kunnen registreren. Hier kun je ook aangeven of je mee wilt eten (de kosten voor het buffet zijn € 16,-- excl. drankjes).Uiteraard is een vaccinatie- negatief testbewijs weer noodzakelijk.

Eind volgende week, zullen de tickets ook voor niet-leden beschikbaar worden, kosten € 7,50 per stuk.

Wij hebben er weer ongelooflijk veel zin in en zien jullie graag op 6 november in De Bles. Het thema is "Brazilian night" dus we houden het nog een beejte zomers!

En .....de welbekende Gaanders Bierstube zal geopend zijn op zaterdag 15 januari en het grote carnavalsfeest zal in het weekend van 26 februari plaats vinden. Save the date !

Motto carnavalsseizoen 2021-2022

Er zijn heel wat inzendingen binnen gekomen, we hebben natuurlijk goed gekeken of er mooie karren met het thema gebouwd kunnen worden.

Het is geworden:   STRIPVERHALEN UIT GAANDRIË

Joyce Broeke heeft dit thema ingestuurd en om haar te bedanken zal zij op 6 november in de Coop uit handen van de "Burgemeester" van Stompwijk een taart krijgen.

Op 6 november kunt u weer raden wie de Prins en Page van Gaandrie dit seizoen zullen worden, Jack en de Burgemeester zullen in de Coop voor uw klaarstaan.

Bestuur C.V. De Gaanders

 

:

Lees meer

Prijswinnaars loterij 2019-2020

winner

Hieronder vindt u de prijswinnaars van de loterij.
De prijzen zijn of worden bij u thuisbezorgd.
Gefeliciteerd allemaal en veel plezier met de prijzen!

 

1e prijs van Santen Stompwijkseweg 76A Damesfiets
2e prijs Olsthoorn Meer en Geerweg 1A 1-2-3tje van De Bles
3e prijs Barry & Jindra Meerlaan 55 Cadeaubon "Le Jean"

All about The Base.....

Frontpica Base site
Officieel is de aftrap bij de Base begonnen. Als een vis in een regenton stond het lekker vol in de Base. Respect voor de Prins, Page en Opper om hier doorheen te komen voor de polonaise. Voor de foto's verwijs ik jullie naar de foto's op de site!

 

De Gaanders te gast bij Midvliet

image001
Op maandagavond 10 februari was een groep van de Stompwijkse Carnavalsvereniging De Gaanders op bezoek bij het programma Hollands Allerlei.
We ontvingen Prins Marnix 1e, Page Shirley Brugman en Opper Wout Brugman. We maakten nader kennis met Prins Carnaval en zijn page en spraken over het grote succes
van Carnaval in Stompwijk. We blikten ook uitgebreid vooruit op het Grote Carnaval, met natuurlijk de optocht en het carnavalsmis. En we draaiden ook de favoriete
feestmuziek van de gasten.     

 

TOP