Agenda seizoen 2023/2024

 Datum  Activiteit Omschrijving 
       
11 november 2023  Het wilde harenbal

De openingsavond, dit jaar ook echt op de 11e van de 11e. Zaal open vanaf 20.00 uur. Wie o Wie, gaan de nieuwe prins en page worden? En wie wordt hun spreekstalmeester? Op de 11e kun je ín de loop van de ochtend al een gokje doen naar de nieuwe Prins en Page in de Boon. 's Avonds optredens van de Dj en Dr Rude en Gassie en Adriaan.

Locatie: De Bles

          

 


       
 20 januari 2024  De Gaanders Bierstube  Vanavond staan de bierbanken zij aan zij in de Bles en wordt er een flink feest gevierd. Leden hebben voorrang op inschrijven en dat kan vanaf zaterdag 16 december 2023.

 

       
 10 februari 2024 Het grote carnavalsweekeinde Deze dag begint uiteraard in het Gemeentehuis, om 10.00 uur krijgt Prins ....... de hamer uitgereikt door de Burgemeester en geeft hij zijn speech. Na nog een paar rondes samen met de Damzwabbers de polonaise te lopen, vertrekken de karren voor de optocht door het centrum van Leidschendam. Hierna verzamelen de karren zich al voor de optocht in Stompwijk, deze begint om 13.00 uur vanaf de Stompwijkseweg met aansluitend het Straatcarnaval en 's avonds het grote feest.

       
 11 februari 2024 De Carnavalsmis

Carnavalsmis in de Heilige Laurentiuskerk met medewerking van het Oud Prinsenkoor. Dit is een hele bijzondere mis. Een aanrader om erbij te zijn. De kerk zit dan tjokvol.

Aanvang: 11.00 uur

 

       
    Verdere informatie over de rest van het programma volgt.

 

       
   

 

       
     

 

       
   

 

       
   

 

 

     

 

 

 

TOP