20 januari Alpenzusjes in de Gaanders Bierstube

bierstube 1

We zijn inmiddels uitverkocht. inschrijven is niet meer mogelijk!!

Zaterdag 20 januari zal de jaarlijkse Bierstube van De Gaanders weer geopend zijn voor een gezellig feest. Het concept blijft onveranderd namelijk onbeperkt eten aan de gebruikelijke biertafels en banken. Het menu; onbeperkt spare ribs of boerenkool met worst. Prins Ronald en Page Annemieke nodigt iedereen uit in hun Stube, om heerlijk te komen eten en te feesten. Voorkeur verdient wel om in Lederhose en Dirndl te komen, om het feest een speciaal tint te geven. De deuren worden om 18.00 uur geopend waarna om 19.00 uur het eten geserveerd wordt. Iedereen moet dus vòòr 19 uur binnen zijn.

Deze avond zal er een live optreden zijn van de Alpenzusjes in de Bierstube tijdens het eten. De dames treden regelmatig op tijdens Oktoberfeesten. bierstube 2Zij hebben zelfs in Ahoy gestaan, dat wordt feest in de Stube. De verdere muzikale omlijsting zal verzorgd worden door Deejay Kevin, welbekend in het Gaanders dorp van o.a. de straatcarnaval.
Later op de avond, al om 20.30 uur, gaat de Bles weer open voor bezoekers, die niet willen eten maar wel willen komen feesten in de Bierstube. De avond zal om 24.00- 00.30 uur afgelopen zijn. 

Leden van de Gaanders hebben de mogelijkheid om eerder in te schrijven voor de Bierstube. Ook dit jaar volgt de inschrijving weer volgens het principe 1 lid mag 1 niet-lid inschrijven.
Voor leden van C.V. De Gaanders is inschrijving mogelijk vanaf vrijdag 15 december. Inschrijven voor de Bierstube is alleen mogelijk via een mail naar info@degaanders.nl of onze site www.degaanders.nl, niet telefonisch.
Per groep moet worden aangegeven welke personen lid/ geen lid zijn en de daarbij behorende toegangsprijzen. Na het overmaken van het volledige bedrag is de inschrijving definitief, waarna een bevestiging wordt gestuurd.
Voor niet leden zal de inschrijving opengaan op vrijdag 22 december. (aparte opgave vereist)
Prijzen; 10 euro voor leden (kosten voor het eten), niet-leden 25 euro (entrée+eten), entrée na 20.30 uur niet-leden 10,- (leden gratis)

uitverkocht

 

TOP