10 Maart - Hollandse Avond bij de Gaanders in De Bles

hollandseavond1

In samenwerking met De Bles organiseren de Gaanders de gebruikelijke Hollandse Avond. Komende zaterdag gaat deze avond om 21 uur van start met Deejay Kevin en 2 live optredens van André Hazes alias Lesley Williams en het duo Dik en Gezellig. Hieronder wat meer informatie over de optredens, wat input is voor een super gezellige Hollandse Gaanders avond. Kom op tijd want de optredens beginnen vroeg deze Hollandse avond.

Hoor, voel & beleef  André Hazes

hollandseavond2De beste André Hazes imitator van dit moment… Lesley heet oorspronkelijk Lesley John William van Wijk. Sinds 2002 is Lesley Williams de meest realistische Andre Hazes act in Nederland. Hij won de soundmixshow van dat jaar. Andre Hazes imitator, doe uw ogen dicht en luister! U hoort bijna geen verschil met het origineel. 

 

 

Duo Dik en Gezellig  

hollandseavond3

 Dik en Gezellig bestaat uit twee echte ‘horeca mannen’. Zo’n 10 jaar geleden is het allemaal begonnen, de één achter de bar met een headset en de ander achter de draaitafels. De plaatselijke discotheek waar ze allebei werkte werd ieder weekend op zijn kop gezet. Na verloop van tijd werden ze ook steeds vaker voor evenementen geboekt. Ook de feesttenten waren niet meer te houden en het werd overal een gekkenhuis. Na een jaar of 3 gingen ze beide hun eigen kant op. De één ging de uitdaging aan in het buitenland en de ander ging verder in de evenementen en catering. 

Evenementen bleven ze gewoon doen want een feest maken is nog steeds hun ding. Maar NU zijn ze helemaal terug!! D&G zijn nu nog gekker geworden als dat ze al waren en gaan het groots aanpakken.

Entree deze avond is 10 euro, Gaanders leden hebben gratis toegang. Kaarten in de voorverkoop bij De Bles en Kapper Andrea of Cock van Boheemen.

TOP