12 & 13 januari - Niet 1 maar 2 x Gaanders Bierstube !!

jodenheidiZaterdag 12 en zondag 13 januari zal de jaarlijkse Bierstube van De Gaanders weer geopend zijn voor een gezellig feest. Wegens het grote succes van de afgelopen jaren, organiseren we een extra dag bierstube2019Bierstube! Het concept blijft onveranderd namelijk onbeperkt eten aan de gebruikelijke biertafels en banken. Het menu: onbeperkt spare ribs of boerenkool met worst. Prins Marco en Page Jolanda nodigen iedereen uit in hun Stube om heerlijk te komen eten en te feesten. Voorkeur verdient wel om in Lederhose en Dirndl te komen, om het feest een speciaal tintje te geven. De deuren van De Bles worden op zaterdagavond om 18.00 uur geopend waarna om 19.00 uur het eten geserveerd wordt. Zondagmiddag worden de deuren geopend om 16:00 uur en wordt om 17:30 uur het eten geserveerd. 

Op deze beide dagen verzorgt Jodelheidi een live optreden tijdens het eten. Deze knotsgekke en rasechte Tirolse dame zal er dan ook een knetterend feest van maken !

Let op !! Voor leden van C.V. De Gaanders is inschrijving mogelijk vanaf vrijdag 7 december. Ben je nog geen lid? Vanaf 14 december kunnen ook niet leden zich 

inschrijven.

Inschrijven voor de Bierstube is alleen mogelijk via een mail naar info@degaanders.nl of onze site www.degaanders.nl, niet telefonisch. Per groep moet worden aangegeven welke personen lid/geen lid zijn en de daarbij behorende toegangsprijzen. Na het overmaken van het volledige bedrag is de inschrijving definitief, waarna een bevestiging wordt gestuurd. Prijzen; 10 euro voor leden (eten), niet-leden 25 euro (entrée+eten), entrée na 20.30 uur niet-leden 10,- (leden gratis)

 

 ! ! ! Zaterdagavond 12 Januari 2019 is uitverkocht ! ! !

 

Inschrijven kan hier vanaf 7 december

TOP